Takaisin blogiin
design / development

Palvelumme - Mitä Kokku tekee?

6.12.2018

Kokku on digitaalinen luova toimisto, joka toimii asiakkaiden kanssa läpinäkyvästi ja selkokielellä. Tässä artikkelissa kurkataan hieman Kokun värikkään arjen verhojen taakse.

Meillä työskentely tapahtuu hyvällä meiningillä, kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti. Asiakassuhteemme perustuvat avoimeen kommunikaatioon ja yhteiskehittämiseen - emme myy "sikaa säkissä", vaan tavoitteenamme on luoda hedelmällisiä "win-win"-asiakassuhteita joilla saavutamme onnistuneen lopputuloksen asiakkaiden sekä käyttäjien kannalta.

 

Team

 

Verkkosivut ja palvelut

Olemme rakentaneet ja suunnitelleet verkkosivustoja monipuolisesti eri alojen toimijoille. Referensseistämme löytyy muunmuassa itävaltalaisen kellomerkin verkkokauppa, kasvuyrityskeskittymän verkkoilme, kansainvälisen huippu-urheilijan henkilöbrändi sivustoineen, sekä monia pilotointiprojekteja.

Toteutamme visuaalisesti vaikuttavia ja raikkaita verkkosivuja jotka kehittyvät palvelukokonaisuuksiksi. Perehtymällä syvällisesti loppukäyttäjän tarpeisiin koko tiimin voimin jo projektin alkumetreillä saamme optimoitua valmiit toteutukset palvelemaan jokaista tuotteen käyttäjää. Haluamme tuottaa kokonaisuuksia, jotka paitsi toimivat erinomaisesti ja asianmukaisesti, myös aiheuttavat käyttäjässä "WOW!"-elämyksen.

Sunglasses


Kokemus alkaa visuaalisesta ilmeestä

Lähestymme projektiemme muotoilua yksilöllisestä ja käyttäjälähtöisestä, erottuvuustekijän tarjoavasta näkökulmasta taataksemme viestin kuuluvuuden kohderyhmässä. Teemme raikasta designia käytettävyydestä tinkimättä, pilke silmäkulmassa! Näyttävä, mielikuvia herättävä visuaalinen tarina on brändin kulmakivi ja elinehto. Haluamme laadukkaalla ja mieleenpainuvalla palvelumuotoilulla tuottaa iloa asiakkaissamme. 

 Design

 

Positiivinen asenne tehokkaan koodaustyön pohjana

Olemme osaajia niin monimutkaisten verkkopalveluiden kuin sovellustenkin vaativassa front-end kehittämisessä. Ketterä kehittäminen edellyttää sekä iteroinnin että prototyyppien tärkeyden ymmärtämistä ja toimivia asiakassuhteita. Tästä syystä viimeistelty jälki, toimivat tekniset ratkaisut ja käyttäjälähtöinen suunnittelu ovat toimintamme keskiössä. Uskallamme ottaa projekteissamme vielä sen “ylimääräisen askeleen” kohti parasta mahdollista lopputulosta.

 Code

 

Brändikehityksen kautta kuluttajien mielikuviin

Todellisuus muodostuu mielikuvista, joiden rakennuspalikkoina toimivat yrityksen toiminta, viestintä ja visuaalinen identiteetti. Me autamme asiakkaitamme kehittämään brändiään suunnittelemalla ja toteuttamalla kampanjoita, jotka tuottavat tuloksia. Brändiä kehittäessä pyrimme asettumaan kohderyhmän saappaisiin - mitä heille jää yrityskosketuksesta ensimmäisenä mieleen?

 

Branding 

Markkinoinnilla viesti perille

Tuotteesi tai palvelusi voi olla täyttä kultaa, mutta mitä sillä tekee, jos kukaan ei tiedä siitä? Kullanarvoisetkin ideat muuttuvat tuottoisiksi vasta realisoituessaan. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oman kohderyhmänsä, nappaamaan heistä kiinni ja konvertoimaan potentiaalisia kauppoja maksimaalisella prosentilla. Hakukoneoptimoinnin ja perinteisen mainonnan lisäksi keskitymme erityisesti korkean ROI:n asiakaslähtöiseen, sisällöntuotantoon ja markkinointiautomaatioihin pohjautuvaan inbound-markkinointiin.

 Marketing

 

Rento meininki ja selkeät tavoitteet 

Kokulla tekeminen lähtee yhteisestä innosta ja koko toimiston kattavista aivomyrskyistä. Jokainen Kokkulainen lyö persoonansa peliin projekteissamme, ja erilaiset taustat sekä mieltymykset värittävät arkista työskentelyämme. Kokulla kukaan ei kuvittele olevansa valmis ammattilainen, vaan yhteinen usko elämänmittaiseen oppimiseen ajaa tiimiä jatkuvaan kehittymiseen. Unohtamalla kravatit kotiin ja keskustelemalla asiakkaidemme kanssa aidosti ja suoraviivaisesti saavutamme parhaan tuottamisen tason, jonka avulla voimme seistä ylpeinä projektiemme takana.

 

Chicken feet

 

Tia Maria Kiiskinen

Inbound marketing mastermind at the dopest web design agency in town.